Klubbdagen med Miro Sensei

Klubbdagen med Miroslav Unic (7 Dan), vice chefsinstruktör för JKA Sverige

Nu är det snart dags för vår klubbdag och den går av stapeln lördagen den 26 november i vår vanliga dojo i Brännkyrkehallen. Observera att denna dag ersätter all annan träning och vanliga träningstider. Här nedan kommer all information kring klubbdagen.

SCHEMA
09:15 – 10.00
Karatelekis

Barnen tränar som vanligt men vi kommer göra det lite extra festligt för barnen. De föräldrar som önskar komma och titta på sina aktiva under denna träning är välkomna, dock i mån av plats så var vänlig respektera detta om det blir fullt i dojon.

10:00 – 11:00
Nybörjarbarn

Barnen kommer få prova på att träna under ledning av vår tränare Assem Taleb och Taqi Ramazani. De båda har tävlat för svenska landslaget och är bland de bästa inom Kumite i Sverige. Självklart får alla föräldrar som vill komma och titta på sina aktiva under denna träning, dock även här i mån av plats och vänligen respektera om det blir fullt i dojon.

11:00 – 12:00
Mellan och Avancerad grupp barn

Båda grupperna kommer träna tillsammans under ledning av Miroslav Unic (7 Dan), vice chefsinstruktör för JKA Sverige. Miro tränar bland annat landslaget i Kata och detta är såklart en fantastisk möjlighet att utvecklas i sin karate under Miros ledning. Föräldrar får självklart komma och titta på sina aktiva under denna träning men observera att det är i mån av plats. Det kan bli fullt i dojon och alla kanske inte får plats.

12:00 – 12:30 LUNCH
Det kommer att finnas frukt tillgänglig för vuxengrupperna. Barnen får något festligare.

12:30 – 13:45
Vuxengrupper 13 år och uppåt (10 kyu och uppåt)

Träningspass med Miroslav Unic, 7 Dan.

13:45 – 15:00
Vuxna 13 år och uppåt (5 kyu och uppåt)

Träningspass med Miroslav Unic, 7 Dan.

Observera att det under hela dagen kommer finnas ledare på plats för att vara tillgängliga för frågor och samtal.

Väl mött och vi hoppas se er alla där!