Välkommen till Terminsstart hos Stockholms Karateklubb!

Vi är glada att meddela att en ny spännande termin startar den 21 augusti.

Efter en välbehövlig paus är det äntligen dags att återvända till mattan och fortsätta vår resa mot styrka, skicklighet och självförtroende. Oavsett om du är en erfaren utövare eller nybörjare, är du hjärtligt välkommen att vara en del av vårt karategemenskap.

Terminsstarten markerar en nystart och en möjlighet att utveckla dina karatefärdigheter ytterligare. Våra kvalificerade instruktörer kommer att guida dig genom olika tekniker, övningar och sparringövningar som syftar till att förbättra din kroppskontroll, smidighet och mentala fokus. Oavsett om du tränar för att tävla, förbättra din självförsvarsförmåga eller helt enkelt för att hålla dig i form, har vi träningspass som passar just dig.

Besök vår hemsida för ytterligare information:

Tider & Avgifter | Stockholms Karateklubb – JKA Sweden

Vi ser fram emot att återuppta träningarna, möta gamla vänner och välkomna nya medlemmar. Låt oss tillsammans göra denna termin till en inspirerande och framgångsrik upplevelse!

Vänligen notera att grupperna avancerade barn och mellangrupp barn har bytt dagar med varandra! Mellangrupp barn tränar måndagar 17.00-18.10 och lördagar 14.00-15.00. Avancerade barn tränar onsdagar 17.00-18.10 och lördagar 12.00-13.00.

Ossu!